Garage Peusens Hasselt

Officiële verdeler van Skoda

De Superb nodigt u uit. Niet alleen om te kijken, maar om van dichterbij te kijken.

Nauwkeurig, authentiek, dynamisch — de neus van de nieuwe ŠKODA Superb wordt gekenmerkt door een breed radiatorrooster met centraal geplaatst logo, een dynamische motorkap, vlijmscherpe brede koplampen en mistkoplampen. De toegenomen lengte, de royale wielbasis, de ingekorte overhangen vooraan en achteraan, het korte dak met ver naar achteren getrokken achterruit en de hoge tornadolijn creëren een sportieve, coupéachtige uitstraling. Scherp, expressief en ronduit indrukwekkend — we gaven de achterkant van ons topmodel bredere ledachterlichten en een duidelijke lay-out. Breder, pittiger, zuiverder. 
Klanten krijgen voor de nieuwe ŠKODA Superb de keuze uit maar liefst veertien koetswerkkleuren, waarvan vier standaardkleuren en tien metaalkleuren. 
Die kleuren zijn te combineren met tien verschillende velgdesigns in vier verschillende maten (16" tot 19"). 

De kracht om vooruit te gaan

De Superb wordt uitgerust met benzine- en dieselmotoren van de nieuwste generatie die rijplezier aan milieuvriendelijkheid koppelen. Deze geavanceerde krachtbronnen leveren tussen 88 en 206 kW.


Vier motoren kunnen aan de hypergeavanceerde vierwielaandrijving met elektro-hydraulische koppeling worden gepaard. 

Op de minst krachtige benzinemotor na zijn alle krachtbronnen ook te bestellen met de moderne DSG-transmissie met dubbele koppeling. 

 

Maximaal passagierscomfort

De nieuwe ŠKODA Superb biedt alle inzittenden voorin en achterin de mogelijkheid om in alle comfort te ontspannen.

De nieuwe Superb kan als eerste ŠKODA worden uitgerust met een dynamische chassiscontrole (Dynamic Chassis Control, DCC) met inschakelbare modus (Driving Mode Selection). DCC stelt de gebruiker in staat om het rijgedrag van de wagen af te stemmen op zijn of haar persoonlijke voorkeuren.

 

 

Nuttige ruimte

Geniet van de royale beenruimte voor- en achterin de Superb. Die biedt de grootste interieurruimte in zijn klasse zodat uw passagiers in alle comfort kunnen meerijden. De hoofdruimte achterin (980 mm) legt de lat nog hoger.

Minstens even indrukwekkend is de kofferinhoud van 625 l, een record voor de middenklassewagens. Door de achterbank neer te klappen, kan het volume bovendien uitgebreid worden tot een opmerkelijke 1.760 l.

Geavanceerde communicatie

Verbind uw smartphone met de nieuwe Superb om het scherm van uw telefoon weer te geven op het infotainmentsysteem. Met de nieuwe app ‘ŠKODA Media Command’ kunt u bepaalde infotainmentfuncties bovendien bedienen met uw tablet.

 

Inspirerende veiligheidstechnologie

Onze ingenieurs hebben de nieuwe Superb uitgerust met de allernieuwste intelligente veiligheidssystemen. Die staan de bestuurder in alle verkeerssituaties bij om een veilige afstand aan te houden, op de rijstrook te blijven, een noodstop uit te voeren of zelfs een dreigende aanrijding te vermijden.
In EU-landen omvat het gamma standaard de systemen Front Assistant, elektronische stabiliteitscontrole (ESC) met anti-multicrashfunctie, het elektronische differentieelslot XDS+, zeven airbags (waaronder een knieairbag voor de bestuurder) en een elektronische bandenspanningscontrole.
Daarnaast kan de ŠKODA Superb beschikken over een hele waaier aan nieuwe veiligheidssystemen zoals Blind Spot Detection, Rear Traffic Alert, Lane Assistant en Crew Protect Assistant.

 

LEES MEER

LET OP! Deze website maakt gebruik van cookies en soortgelijke technologieën.

Als u niet de instellingen van uw browser verandert, aanvaardt u het gebruik.

Ik ga akkoord

Kempische Steenweg 285, 3500 Hasselt - Tel. & Fax: +32 (0)11 21 08 94 - info@peusens.skoda.be
Copyright © 2009 - 2013 Garage Peusens. Alle rechten voorbehouden. - Webdesign en Hosting door Disalo.es