Garage Peusens Hasselt

Officiële verdeler van Skoda

Jawel, meer dan 25 jaar Skoda Garage Peusens. De inzet en de liefde voor voor het merk leidde tot respect van de invoerder voor Garage Peusens. 

Voor België werd de service op de W.K. rally's aan ons toevertrouwd. Tijdens de Boucles de Spa, waar Skoda 2de werd op 4 seconden, na de ganse wedstrijd in de sneeuw aan de leiding te hebben gereden, mocht een Skoda niet winnen, we weten het nog altijd niet.
Deze technische service door de Garage Peusens bleef in Tsjechië niet zonder gevolg, ons team deed de servicein verschillende landen, zelfs in Corsica voor Jean-Pierre Lartique die later nog verschillende keren de Dakarwon.

coupe1
coupe2
coupe3
coupe4

Inmiddels resulteerden al deze inspanningen dat de garage Peusens verschillende keren de grootste dealer van België werd. De Skoda van toen een echte Oostblokker, is totaal onvergelijkbaar met de prachtige wagens van heden, toch is de invoerder net zoals wij blijven geloven in een grote toekomst voor Skoda.Nu, is de inzet en de technische know-how nog steeds de reden dat we mee aan de top draaien in België. Meer dan 25 jaar, weinigen deden het ons na, en we zullen er nog 25 jaar bij doen, de liefde en het respect voor het merk en zij die ermee rijden dragen wij hoog in het vaandel!

LET OP! Deze website maakt gebruik van cookies en soortgelijke technologieën.

Als u niet de instellingen van uw browser verandert, aanvaardt u het gebruik.

Ik ga akkoord

Kempische Steenweg 285, 3500 Hasselt - Tel. & Fax: +32 (0)11 21 08 94 - info@peusens.skoda.be
Copyright © 2009 - 2013 Garage Peusens. Alle rechten voorbehouden. - Webdesign en Hosting door Disalo.es